Snickeri

Klings Snickeri i Hamburgsund är specialiserade på att tillverka fönster, dörrar och inredning. I vårt snickeri har vi stort fokus på detaljer och äkta snickarglädje. Vi kan ge dig unika lösningar anpassade efter just dig och ditt hus och tillverka möbler precis så som du vill ha dem.

Snickeriarbeten ute & inne

Vi utför mindre snickeriarbeten såsom altaner, uterum, dörr- och fönsterbyten samt platsbyggd interiör. Det är bara att fråga så löser vi det mesta! Inom företaget har vi ett eget glasmästeri så vi tar oss gärna an arbeten som även innefattar glaspartier.

Eftersom vi jobbar kundanpassat behöver vi inte jobba med standardmått utan kan nyttja möjligheter med varje centimeter. Har du outnyttjade utrymmen i hemmet så kan vi hjälpa dig att fylla dem med till exempel smarta förvaringsmöjligheter.

Specialsnickerier & finsnickeri

När standard inte är gott nog så kontaktar du oss. Det är detaljerna som gör de stora skillnaderna och då är finsnickerierna en betydande del i det hela. Har du hittat din stil, men har svårt att hitta möblerna så kan vi bygga dem efter dina önskemål. Har du en vision om vad du vill göra så ser vi till att förverkliga den!

Behöver du någon att bolla dina idéer med först så står vi också till din tjänst. Vi har jobbat med specialsnickerier i över 40 år så erfarenheten är lång och kunskaperna är stora.

Ta gärna en titt i vårt galleri längst ner här på sidan för att inspireras av vad vi har gjort åt andra kunder tidigare.

Snabbanslutning